Hupsaké weeral mogen we tickets weggeven en deze keer voor vijf fijne concerten in Trix. Wij pikten in de agenda van mei enkele optredens uit waarbij we telkens vijf duotickets kunnen weggeven. Kies dus snel jouw favoriet en vul hier onderaan de prijsvraag in. Succes!

four/five – Yndi Halda

Op four mei krijgen we in Trix het betere postrock voorgeschoteld met Yndi Halda. Met hun cinematische, muzieklandschappen hebben de Britten ons helemaal beet. Hun laatste album A Sun-Coloured Shaker, dat in 2018 uitkwam bevestigde nog maar eens dat het zestal goed op weg is. Hun contemporary-klassieke klanken durven af en toe zachtjes losbarsten om dan weer ingetogen in elkaar te kruipen. Een aanrader voor elke postrock-fan!

05/five – Ten Fé

Nog maar een paar jaar bezig en toch al een weg naar onze harten gevonden. Ten Fé maakt fijne indie met een rauw, donker kantje aan waar we van smullen. Op eight maart bracht de Britse groep met Future Great, Present Tense een tweede album uit en ook dat smaakte goed. Benieuwd hoe de band het in Trix doet!

07/five – Rat Boy

Nog zo’n naam waar we toch eens onze neus voor aan het venster moeten steken. Rat Boy dat zijn scherpe gitaren, lekkere elektro beats, vervormde baslijnen en lyrics die soms meer gerapt worden dan gezongen met een kleine knipoog naar Jamie T. Rat Boy brengt dit allemaal samen in een harde indie rock versie die recht voor de raap is. Geen omwegen in Trix met Rat Boy, maar er vollenbak tegenaan!

31/five – Phosphorescent

De Amerikaanse Matthew Houck, alias Phosphorescent, is weer terug en daar zouden we allemaal naar moeten uitkijken. Ondertussen heeft hij al zeven albums op zijn teller. Waarom de Amerikaan met zijn trage folk-achtige, donkere muzieklandschappen en breekbare stem nog niet heel België heeft veroverd, is ons een raadsel. Houck kan melancholie en vrolijkheid uitstekend combineren zonder zijn hitgevoeligheid te verliezen.

31/five – Hop Along

Weeral een straffe indie band, maar deze keer met een iets ruwer kantje. Hop Along brengt ons fijne indie dat ons zo meeneemt naar het Engeland van de jaren 90 met een grungekantje aan. Frontvrouw Frances Quinlans fijne, maar intimiderende stem is misschien wel het geheime wapen van de band uit Philadelphia. Uitkijken dus naar 31 mei, want Hop Along is een interessante ontdekking!

We geven per optreden dus duotickets weg voor elk van deze concerten. Daarvoor moet je natuurlijk iets doen: je stuurt een screenshot met bewijs dat je onze Facebookpagina liket naar [email protected] samen met een antwoord op volgende vraag: Wat betekent Yndi Halda in het Oudnoors? Vermeld hierbij zeker het concert naar keuze als onderwerp en vergeet ook je gegevens niet. Veel succes!

Wil je added kans maken? Volg ons dan zeker op Instagram en op Spotify.

 Loading...